ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

 Στο Market θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να μασκαρευτείτε και να μεταμορφωθείτε.  Mπείτε ντυμένοι καθημερινά, απλά και βγείτε αυτό που θα θέλατε να είστε: Νεράιδα, γοργόνα, σαρανταποδαρούσα, ή ελέφαντας αλλά και Cow Boy,Ζορρό, Νίντζα, Κλόουν.... 

Πραγματοποιείστε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας τις Aπόκριες 2018.  4000 εντυπωσιακές αποκριάτικες παιδικές στολές περιμένουν τα μικρά αγαπημένα σας μελισσάκια για να τα μεταμορφώσουν σε Μίνι-Μίκυ, Βασίλισσα, Ρόκ Στάρ, Πριγκίπισσα αλλά και καουμπόη, κομάντο , Ζορρό , Νίντζα... 
 
Στο Market σας περιμένουν Χιλιάδες στολές. Έχουμε φροντίσει ώστε να μπορείτε να επιλέξετε, ανάμεσα σε 2500 κοστούμια Ενηλίκων, αυτό που θέλετε να μεταμφιεστείτε και να το αγοράσετε ή να το ενοικιάσετε σε πάρα πολύ καλές τιμές.
 
Το Market λειτουργεί σε τρία επίπεδα.
 
1ο ΕΠΙΠΕΔΟ  Στολές παιδικές ΒΕΒΕ από 6 έως 18 μηνών, Στολές για Κορίτσια από 2 έως 16 ετών. Περούκες, Είδη Μακιγιάζ, Καπέλα, Μάσκες, Όπλα και Σπαθιά, Μπιζού, Γυαλιά, Στέκες, αξεσουάρ.
 
2ο ΕΠΙΠΕΔΟ Στολές Παιδικές για Αγόρια από 2 έως 16 ετών. Αποκριάτικα διακοσμητικά, Καπέλα, Είδη Party.
 
3o ΕΠΙΠΕΔΟ Βεστιάριο για τούς Ενήλικες Φίλους μας  με Στολές Θεάτρου, Εποχής, Ιστορικά Κοστούμια, Μασκώτ, Στολές από Παραμύθια, Οικονομικές και Σεξυ Στολές για Αγορά ή Ενοικίαση.
 

Ωράριο Λειτουργίας  Καταστήματος κατά τη Διάρκεια της Απόκριας

Δευτέρα  έως  Παρασκευή   09:00 - 21:00

Σάββατο 09:00 - 20:00

Κυριακή   11:00 - 20:00

 
 
Tώρα στο Μarket μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη Βεστιαρίου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.