Λόγω των νέων μέτρων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως 07/03. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας διαδικτυακά ή στο info@4seasons.gr ή τηλεφωνικά καθημερινά 10:00 με 18:00. Παραδίδουμε εντός νομού Αττικής σε 24 ώρες.

Ενοικιαζόμενες Παραδοσιακές στολέςΑξεσουάρΓυναικείες Παραδοσιακές ΦορεσιέςΑνδρικές Παραδοσιακές ΦορεσιέςΠαραδοσιακές Αγορίστικες ΦορεσιέςΠαραδοσιακές Κοριτσίστικες ΦορεσιέςΣτολές Αμαλίας-Εύζωνα-ΤσολιάΣτολές Αμαλίας-Εύζωνα-Τσολιά ΕνηλίκωνΣτολές από τη Ρούμελη και Στερεά ΕλλάδαΣτολές απο την ΠελοπόννησοΣτολές Παιδικές Εθνικών εορτών 25ης ΜαρτίουΣτολές απο την ΜακεδονίαΣτολές απο την ΉπειροΣτολές από την ΘεσσαλίαΣτολές απο την Θράκη και τον ΈβροΣτολές Νησιών Αιγαίου-ΚυκλάδωνΣτολες απο Επτάνησα και Νησιών ΙονίουΣτολές απο την ΚρήτηΣτολές απο τα ΔωδεκάνησαΣτολές απο την ΚύπροΣτολές του Πόντου και της ΚαπαδοκίαςΣτολές της Μικράς ΑσίαςΣτολές ΣαρακατσάνωνΣτολές Βλάχων
25η Μαρτίου 

 Για την 25η Μαρτίου στο Market, θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών στολών για παιδιά κάθε ηλικίας καθώς επίσης και ενηλίκων. Θα βρείτε επίσης όπλα, σπαθιά, μουστάκια, μούσια, περούκες, περικεφαλαίες, γάντια καλσόν και σημαίες. 

Απ' όλη την Ελλάδα

Εκτός από τις κλασσικές στολές των Τσολιάδων και της Βασίλισσας Αμαλίας σε μας θα γνωρίσετε τις παραδοσιακές στολές απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας. 

 

Ενοικιάσεις Παραδοσιακών στολών

Στό κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία παραδοσιακών στολών  σε πολύ καλή ποιότητα, καθαρές, περιποιημένες  πρός ενοικίαση για τις εκδηλώσεις των σχολείων και τις παρελάσεις.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 Για Σχολεία και συλλόγους υπάρχει δυνατότητα μαζικής αποστολής Παραδοσιακών Στολών πρός Ενοικίαση (10τεμ.κατ'ελάχιστον) σε όλη την Ελλάδα.