Ο ιδρυτής της Gumbies, Michel Maurer

Η ιδέα για τη δημιουργία μιας μάρκας και προϊόντων που θα περιλάμβανε τον τρόπο ζωής που απολάμβανε τόσο πολύ.Τώρα ήταν η στιγμή για τον Michel να διοχετεύει τη δημιουργικότητά του. Το εμπορικό σήμα θα αντικατοπτρίζει το πάθος του για την απλότητα, την αναγκαιότητα και το σημαντικότερο – την ελευθερία. Την  ίδια στιγμή   χρησιμοποίησε φυσικά υλικά, βασιζόμενος σε ισχυρά ηθικά θεμέλια, αλλά με ένα ορατό σημείο διαφοράς. Η αναζήτηση της τέλειας σαγιονάρας είχε αρχίσει.Οι σαγιονάρες ‘Islander’ γνωστές  επίσης ως 1000-miler είχαν σχεδιαστεί.Η κατασκευή των προτύπων έγινε χρησιμοποιώντας παλιά ελαστικά αλλά συνειδητοποιώντας ότι τα ελαστικά αυτοκινήτων ήταν πολύ ακατέργαστα και δεν ήταν εμπορικά βιώσιμα, ξεκίνησε να εξερευνήσει τη χρήση ανακυκλωμένου καουτσούκ.Το  συγκόλλησε χρησιμοποιώντας  γιούτα (είδος φυτού απο το οποίο κατασκευάζονται σχοινιά) για δύναμη και ακολούθως δημιούργησε ενα ‘‘σάντουιτς’’ με μια εσω-σόλα EVA για άνεση, τοποθετώντας στο επάνω μέρος καμβά για πιο φυσική επαφή με το δέρμα. Ολοκλήρωσε την κατασκευή χρησιμοποιώντας ζωντανά και σύγχρονα χρώματα, ο καθε καμβάς λέει μια ιστορία – ένας κενός καμβάς για να εκφράσει τις πεποιθήσεις του και τη μοναδική θέα του κόσμου.

Οι Gumbies απολαμβάνονται τώρα παγκοσμίως, γιορτάζοντας την ύπαιθρο, την ελευθερία, τη διασκέδαση και τη λειτουργικότητα.

Ο Michel πιστεύει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι πολύπλοκη. Κρατήστε την απλή. Πάρτε ένα κύμα, ανεβείτε σε ένα βουνό, φορέστε τις Gumbies.

Εμπνευσμένο από την Αυστραλία. Φοριέται σε όλο τον κόσμο