Ενοικιαζόμενες Παραδοσιακές ΦορεσιέςΑΞΕΣΟΥΑΡ ΦΟΡΕΣΙΩΝΓυναικείες Παραδοσιακές ΦορεσιέςΑνδρικές Παραδοσιακές ΦορεσιέςΠαραδοσιακές Αγορίστικες ΦορεσιέςΠαραδοσιακές Κοριτσίστικες ΦορεσιέςΦορεσιές Αμαλίας-Εύζωνα-ΤσολιάΦορεσιές Αμαλίας-Εύζωνα-Τσολιά ΕνηλίκωνΦορεσιές από τη Ρούμελη και Στερεά ΕλλάδαΦορεσιές απο την ΠελοπόννησοΦορεσιές Παιδικές Εθνικών εορτών 25ης ΜαρτίουΦορεσιές απο την ΜακεδονίαΦορεσιές απο την ΉπειροΦορεσιές απο την Θράκη και τον ΈβροΦορεσιές Νησιών Αιγαίου-ΚυκλάδωνΦορεσιές απο Επτάνησα και Νησιών ΙονίουΦορεσιές απο την ΚρήτηΦορεσιές απο τα ΔωδεκάνησαΦορεσιές απο την ΚύπροΦορεσιές του Πόντου και της ΚαπαδοκίαςΦορεσιές της Μικράς ΑσίαςΦορεσιές ΣαρακατσάνωνΦορεσιές Βλάχων
25η Μαρτίου 

 Για την 25η Μαρτίου στο Market, θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από παραδοσιακές φορεσιές για παιδιά κάθε ηλικίας καθώς επίσης και ενηλίκων. Θα βρείτε επίσης όπλα, σπαθιά, μουστάκια, μούσια, περούκες, περικεφαλαίες, γάντια καλσόν και σημαίες. 

Απ' όλη την Ελλάδα

Εκτός από τις κλασσικές φορεσιές των Τσολιάδων και της Βασίλισσας Αμαλίας σε μας θα γνωρίσετε τις παραδοσιακές φορεσιές απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας. 

Ενοικιάσεις Παραδοσιακών φορεσιών

Στό κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία παραδοσιακών φορεσιών σε πολύ καλή ποιότητα, καθαρές, περιποιημένες  πρός ενοικίαση για τις εκδηλώσεις των σχολείων και τις παρελάσεις.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 Για Σχολεία και συλλόγους υπάρχει δυνατότητα μαζικής αποστολής Παραδοσιακών Φορεσιών πρός Ενοικίαση (10τεμ.κατ'ελάχιστον) σε όλη την Ελλάδα.